Carnavalsverschieting met een verrassende winnaar?

Zaterdagavond 14 februari een funwedstrijd op de banen van Strijd in Vrede. Gezellig met veel schutters, jong, oud, met talent, zonder talent, met compound, met recurve, met eigen boog of met een geleende boog pijlen schieten.

Pijlen schieten op vreemde blazoenen en op vreemde doelen. Want wat te denken van pinguïns die je maar beter niet kon raken want dat leverde je een score op van 0 punten. Een maskertje was weer goed voor de maximale score mits je het oog had getroffen. En “waterdruppels” stuk schieten werd een echte uitdaging voor menigeen. Ballonnen stuk schieten altijd leuk maar de wedstrijdjury had deze avond een probleempje. Wat voor score krijgt de schutter die een pijl dwars door een ballon schiet maar de ballon knalt niet stuk. In ieder geval knap geschoten.

Per baan was de maximale score die je met 1 pijl kon behalen 11 punten . En daar gingen onze narren, parachutisten, mafiabazen, boeren, voetbalspelers, dieren, musketiers etcetera vol voor.

En dan is de wedstrijd voorbij en begint de puntentelling. Altijd lastig met afwijkende scores maar uiteindelijk was er een winnaar bij de jeugd en een winnaar bij de volwassenen. De organisatie had besloten om bij de jeugd een loting toe te passen en Björn Dekkers was de gelukkige winnaar. Bij de volwassenen werd nummer elf de winnaar. En laat nu nummer elf de winnaar zijn van de afgelopen twee edities. Geluk of talent, we weten het na al zijn schuttersjaren nog steeds niet.

De volgende uitdaging voor onze schutters staat weer gepland voor zaterdag 21 februari thuis om 18.00 uur tegen de schutters uit Erp voor de Leentje Verschuren Beker.

Autrice: Rita Segers

Contactgegevens

Handboogvereniging Strijd in Vrede

Heereindsestraat 8a
5741 RB Beek en Donk
T: 06-83 00 92 93
E: wimhandboog@icloud.com

K.v.K. nr: 40236764

Activiteiten

Geen activiteiten.

Locatie