Damian Vaes goud en Twan van der Kruijs brons tijdens RK Indoor

Het weekend van 31 januari en 1 februari stond voor veel schutters in het teken van de Rayonkampioenschappen Indoor. Schutters van Strijd in Vrede stonden aan de meet in Ospel, Reuver, Helmond, Milheeze en Ijsselsteyn.

Bij Wilhelmina In Ospel moest Rita Segers in de 5e klasse het onderspit delven in de 1e finaleronde. Ze verloor met 6-4 van haar tegenstander.

In Ijsselsteyn bij Ons Genoegen stonden de compoundschutters Twan van der Kruijs , Theo de Jong, Manou de Jong en Melvin van de Kerkhof aan de meet.

Theo, Manou en Melvin schoten zich in de tweede klasse naar de finalerondes. Manou verloor de eerste finaleronde. Voor Melvin en Theo viel het doek een ronde verder. Theo slaagde er nog in zijn tegenstander tot een shoot off te dwingen maar helaas schoot die zijn pijl dichter bij het midden.

Met een derde plaats in de voorronde kwalificeerde Twan zich voor de finale-rondes. De eerste finale-ronde had hij een bye. Vervolgens won hij de kwartfinale maar jammer genoeg trof hij in de halve finale een sterkere tegenstander. Twan mocht schieten om het brons. En het werd brons voor Twan van der Kruijs in de 1e klasse compound.

In Mierlo-Hout bij Houts Welvaren slaagde Jolanda van der Kruijs erin zich te plaatsen voor de finale-rondes in de 1e klasse recurve. In de kwartfinale werd ze uitgeschakeld waarmee ze eindigde op een gedeelde vijfde plaats.

In Reuver bij de Grensschutters was Damian Vaes vooraf de favoriet voor de 1e plaats in de 1e klasse Cadetten recurve. En als een echte topper en favoriet ging hij met de hoogste score in de voorronde door naar de finale-rondes. En als een echte topper en favoriet won hij die finalerondes met overtuigende cijfers 6-0, 6-4, 6-0 en 6-0. Voor Damian dan ook de titel Rayonkampioen en een gouden plak.

Autrice: Rita Segers

Contactgegevens

Handboogvereniging Strijd in Vrede

Heereindsestraat 8a
5741 RB Beek en Donk
E: info@strijdinvrede.nl

K.v.K. nr: 40236764

Openingstijden:
Dinsdag van 19.00 tot 21.30
Donderdag van 19.00 tot 22:00

Activiteiten

Geen activiteiten.

Locatie