Eremetaal voor schutters Strijd in Vrede

Complimenten aan drie schutters van Strijd in Vrede uit Beek en Donk. Zij waren goed op schot en succesvol tijdens de Rayonkampioenschappen 25meter1pijl. Twee schutters  keerden huiswaarts met een podiumplaats.

André Wagemans slaagde erin om op zaterdag 6 mei in Sittard Rayonkampioen te worden in de 6e klasse met mooie scores van 208 en 218. Hiermee bevestigde hij opnieuw zijn groeiende vorm en dat in zijn eerste jaar als recurve-schutter.

Wietse Aarden schiet al regelmatig meer dan een negen gemiddeld en dat deed hij ook op zondag 7 mei in Milheeze in de 1e klasse recurve. Met scores van 235 en 238 gaf hij veel schutters het nakijken en veroverde hij een mooie derde plaats. En een derde plaats door 1 tien meer te schieten dan drie andere schutters met dezelfde totaalscore.

Jurgen Faes schoot ook zijn twee wedstrijden van 25 pijlen in die eerste klasse en deed dat ook uitstekend. Hij eindigde met scores van 230 en 235 op een tiende plaats.

Komend weekend staan de teamkampioenschappen op het programma en dan kan Strijd in Vrede de scores van deze drie schutters goed gebruiken om kans te maken op…….?

Contactgegevens

Handboogvereniging Strijd in Vrede

Heereindsestraat 8a
5741 RB Beek en Donk
T: 06-83 00 92 93
E: wimhandboog@icloud.com

K.v.K. nr: 40236764

Activiteiten

Geen activiteiten.

Locatie