Handboogvereniging Strijd In Vrede

Zaterdag 11 juli onder zomerse omstandigheden seizoensafsluiting bij Strijd in Vrede. Voordat iedereen zijn of haar honger kon stillen met een overheerlijke barbecue werd er nog een korte wedstrijd geschoten. Toen iedereen zijn boog en pijlen opgeruimd had en de barbecue ondertussen op temperatuur begon te komen was er een speciale prijsuitreiking.

Verschillende schutters werden namelijk naar voren geroepen wegens hun prestaties het afgelopen seizoen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in diverse klassen. Lise van den Boom, Damian Vaes, Mark Kanters, Melvin van de Kerkhof en Stefan Kouwenberg kregen een waardebon om materiaal voor het schieten aan te kunnen schaffen.

Voor de jeugdige schutters Lise van den Boom en Damian Vaes een extra verrassing bovenop de beker die ze overdag al gewonnen hadden tijdens de jeugd-FITA in Schijndel.

Een bijzondere “prijs” was er voor Pieter-Jan Aarden. Hij werd de “Strijder” van het afgelopen seizoen wegens zijn inspanningen achter de schermen. Een echte strijder van de vereniging die zonder zelf een pijltje te schieten met zijn positieve inzet er voor zorgt dat onze schutters kunnen genieten van het schieten.

Autrice: Rita Segers

Contactgegevens

Handboogvereniging Strijd in Vrede

Heereindsestraat 8a
5741 RB Beek en Donk
T: 06-83 00 92 93
E: wimhandboog@icloud.com

K.v.K. nr: 40236764

Activiteiten

Geen activiteiten.

Locatie