HOGE KLASSERINGEN SCHUTTERS INDOOR

Afgelopen maanden hebben verschillende schutters van Strijd in Vrede uit Beek en Donk deel genomen aan de regio-competitie. De opmaat voor de Rayonkampioenschappen en uiteindelijk de Bondskampioenschappen later dit jaar.

Deze keer  deden er veel schutters mee van ons mee waaronder  veel “onervaren” schutters.  Als je nog maar net met deze sport bent begonnen, kun je tijdens deze wedstrijden de nodige schietervaring opdoen. En ook wennen aan “het in teamverband” schieten.

En dan is de competitie voorbij en wordt de balans opgemaakt en dit keer met goede resultaten in de verschillende klassen.

Een 1e plaats voor Damian Vaes in de eerste klasse recurve cadetten  met maar liefst een 9,6 gemiddeld.  Ook een 1e plaats voor Jörgen Faes in de 1e klasse recurve die met zijn laatste geschoten wedstrijd Wietse Aarden van de 1e plaats verdrong naar een tweede plek. In de vijfde klasse recurve wist André Wagemans  zijn 1e plaats met succes te verdedigen tegen teamgenoot Rita Segers die tweede werd. Aspirantschutter  Ardan Vergouwen werd 1e in de klasse 11-12 jaar.

De compoundschutters waren dit jaar helaas niet zo overtuigend aanwezig en moesten het doen met een 3e plaats  voor Theo de Jong in de eerste klasse. En een mooie 3e plaats voor nieuweling Björn Weijenberg in de tweede klasse.

Verder was er een 1e plaats voor het recurve-team in de ere-klasse die alle wedstrijden in dezelfde samenstelling en constant presterend schoten. Bas van den Berg, Tom van Lieshout, Jörgen Faes en Wietse Aarden en allemaal met meer dan een 9 gemiddeld. In de C-klasse werd een 2e plaats veroverd en ook een 2e plaats voor het compoundteam in de ere-klasse.

En nu afwachten wat dit gaat opleveren voor de kampioenschappen. Dan beginnen alle schutters op 0 en maakt de laagst geklasseerde eigenlijknet zoveel kans als de hoogst geklasseere.

IMG_7652

Contactgegevens

Handboogvereniging Strijd in Vrede

Heereindsestraat 8a
5741 RB Beek en Donk
T: 06-83 00 92 93
E: wimhandboog@icloud.com

K.v.K. nr: 40236764

Activiteiten

Geen activiteiten.

Locatie