Podiumplaatsen voor schutters Strijd in Vrede

Afgelopen weekend was het voor de indoorschutters strijden om het goud, zilver en brons tijden de Rayonkampioenschappen. Over een afstand van 18 meter twee voorrondes schieten van 30  pijlen en je zo proberen te kwalificeren voor de finale-rondes.

In Tienray lukte het zondag 5 februari Damian Vaes om door te dringen naar de finale-rondes in de eerste klasse cadetten met een eerste plaats na 60 pijlen. In de 1/8 finale won hij met 6-0, in de kwartfinale werd het 6-4 en in de halve finale was hij ook een maatje te groot voor zijn tegenstander 7-3. Dus een finale om de eerste of tweede plaats tegen Jaldert-Jetse Deelstra. Beide schutters schoten in die finale alleen maar negens en tienen maar Damian schoot slechts 1 negen in 12 pijlen en dat resulteerde na vier sets in een 7-1 overwinning. Goud voor Damian en opnieuw laten zien dat elke schutter rekening moet houden met deze jeugdige schutter in topvorm.

Jurgen Faes was op zondag in Milheeze ook goed op dreef in de tweede klasse recurve en kon na een vermoeiende dag tevreden huiswaarts keren. Zichzelf in zijn  eerste seizoen als indoor-schutter belonen met een bronzen plak is een puike prestatie.

In Milheeze op zaterdag 4 februari lukte het André Wagemans om door te dringen naar de finale-rondes in de vijfde klasse. Helaas verloor hij in de kwartfinale maar hij kan terug kijken op een goede wedstrijd met een persoonlijk record geschoten in de voorronde

.IMG_6535 IMG_6540

Contactgegevens

Handboogvereniging Strijd in Vrede

Heereindsestraat 8a
5741 RB Beek en Donk
T: 06-83 00 92 93
E: wimhandboog@icloud.com

K.v.K. nr: 40236764

Activiteiten

Geen activiteiten.

Locatie