Over strijd in vrede

Strijd in Vrede is opgericht in 1910 achter Café de Zwaan in Beek en Donk, waar de club 85 jaar tot ieders tevredenheid menig pijltje richting doel heeft geschoten. Omdat het clubhuis niet meer voldeed aan de strenge veiligheidsnormen waren we genoodzaakt in 1995 een nieuwe accommodatie te bouwen. Dit was alleen mogelijk door de zelfwerkzaamheid van de leden. Na 2 jaar bouwen waren we dus ook best trots op ons nieuwe clubhuis, dat in 1997 werd geopend.

Door een forse toename van leden en met het oog op de toekomst werd in 2000 het besluit genomen om te beginnen met enkele verbouwingen, waaronder een verlenging van de schiethal met 4 meter, om zo meer ruimte te creëren voor de bogen achter de schietlijn, een opbergruimte voor de het schietmateriaal en een extra opslagplaats t.b.v. de kantine.

In 2012 werden de “Auguust Hamelijnck” banen gerealiseerd. Deze extra buitenbanen maakte het mogelijk om op lange afstanden te kunnen trainen. Tegenwoordig kan er op Olympische afstanden worden getraind tot 70 meter.

Bijna wekelijks nemen Strijd in Vrede schut(s)ters deel aan wedstrijden in binnen- en buitenland en niet altijd zonder succes. Zo werden er de afgelopen jaren successen behaald (zowel individueel als diverse teams) tijdens Regionale en Nederlandse kampioenschappen bij  25-meter, 18-meter en FITA-ronde. Bij de FITA-Field werden tijdens internationale wedstrijden successen behaald. En ook bij de 3D/Animalround tellen we internationaal mee met successen tijdens Europese en Wereld Kampioenschappen.

Contactgegevens

Handboogvereniging Strijd in Vrede

Heereindsestraat 8a
5741 RB Beek en Donk
E: info@strijdinvrede.nl

K.v.K. nr: 40236764

Openingstijden:
Dinsdag van 19.00 tot 21.30
Donderdag van 19.00 tot 22:00

Activiteiten

Geen activiteiten.

Locatie