Schieten Tegen Kanker 6e editie

 

Schieten Tegen Kanker Editie 6                                                                                                   23-2-2019

 

Op Zaterdag 23 Februari j.l. werd er op de banen van Strijd in Vrede te Beek en Donk voor de 6e keer het evenement Schieten Tegen Kanker georganiseerd.

Na maandenlang voorbereiden was het dan zover en ging afgelopen Zaterdag om 13:30 de eerste groep van start met 58 Deelnemers… waaronder veel jeugd wat geweldig is!! Zeker gezien het feit dat men met een vooraf opgegeven gemiddelde gekoppeld werd aan iemand anders…mensen met een laag gemiddelde werden een koppel met iemand met een hoog gemiddeld om zo de kans te vergroten dat ook de mindere schutters kans kunnen hebben op prijs! En hoe mooi is het dan met een oud Nederlands Team Schutters te worden gekoppeld!? Welgeteld waren er in de middag 5 oud Nationaal Team schutters die allen goed waren voor 3 Olympiades (in de avond liepen er ook verschillende Toppers rond waarom ook een oud Nationaal Team Schutter die ook deel heeft genomen aan de Olympische Spelen) en vele andere titels! Ook fantastisch om ook hun te zien op dit evenement waarvoor veel dank! De Avond was meer dan vol en met 72 Schutters werd er om 18:00 een begin gemaakt aan het avond deel.

Het format van de wedstrijd hield in dat men ieder 20 pijlen schoot. Pijl nummer 5-10-15 en 20 waren mistery pijlen wat inhield dat NA het schot een dobbelsteen werd gegooid met verschillende kleurvlakken die corresponderen met de kleurvlakken op de kaart.. Het kleurvlak wat bovenop lag was de tellende kleur van de vorige pijl. Het kon dus zomaar zijn dat er Rood (7 en 8) werd gegooid en dus de rest af viel…wat de nodige hilariteit teweeg bracht!

Er waren 2 schiet sessies, 1 in de middag en 1 in de avond. Tijdens de sessies waren loterijen waarop gretig loten werden gekocht.

Na de avond sessie (omstreeks 22:20 uur) kon men op inschrijving schieten op de Stalen Eenhoorn. Dit is een Stalen plaat met een gat erin die per ronde dat men er doorheen schiet, kleiner en kleiner word. Winnaar hiervan is Jos Kleijnjans geworden uit Limburg.

Winnaars van de Middag sessie waren:

Recurve

1: Mark Kanters                   Nele Bakker

2: Luuk Wisselink                Justin Gladdines

3: Sander Nijman                  Arjan Plaizier

Compound:

1: Ton van Gestel                Amy van Loon

2: Joris Huijer                       Marco Veld

3: Naomi Jones                    Harry Koot

 

Winnaars voor de avond sessie waren:

Recurve:

1: Ilona Huijbregts                                       Nikki Jilesen

2: Walter Hobeijn                                        Wil Jacobs

3: Gerrie van Rozendaal                             Jerica van de Mortel

Compound:

1: Karin van Berlo                Paul van de Mortel

2: Theo de Jong                   Jean-Louis Brands

3: Geert van de Ven           Gerly van de Vleuten

 

Middels inschrijfgeld, lotenverkoop, eigen bijdrages, verschillende veiling items alsmede ook een gedeelte van de baromzet en het diner (waar mensen op inschrijving aan deel konden nemen) is er een tussenstand van €5000,-! Dit houd in dat er nog het e.e.a. aan geld bijkomt vanwege verschillende komende donaties als ook nog een extra veiling item. Dus dit bedrag loopt nog verder op.

Dit bedrag gaat in het geheel naar Team Gimmert Goes Alp DeHuZes toe wat in Juni de strijd aangaat met de Alpen reus Alp D’Hues.

 

Graag willen wij via deze weg de volgende sponsoren meer dan hartelijk bedanken:

 

Hoyt Archery

PSE Archery

Win & Win Archery

Prime Archery

Mathews Archery

Beiter GmbH

XS Wings

Tru-Ball / Axcel

Socx Custom Arrow Wraps

Dutch Bow Store Wageningen

Carbon Xpress

Archery Service Center Horst

ArcheryCentre.com

En als laatste gaat onze grote dank uit naar Handboog Vereniging Strijd in Vrede voor het beschikbaar stellen van de accommodatie…zonder deze geweldige vereniging was dit alles niet mogelijk…..

 

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement en dankt iedereen voor zijn of haar donatie tijdens deze dag.

 

Organisatie Schieten Tegen Kanker.

Toon en Tom van LieshoutC94F0694-65C8-41C1-874A-2642410BC07E

IMG_0058 IMG_0091 IMG_0107 IMG_0114

Contactgegevens

Handboogvereniging Strijd in Vrede

Heereindsestraat 8a
5741 RB Beek en Donk
T: 06-83 00 92 93
E: wimhandboog@icloud.com

K.v.K. nr: 40236764

Activiteiten

Geen activiteiten.

Locatie